Foreign Affairs

تعداد گزارش ها: 26 مورد

چگونگی اتحاد رقبای آمریکا برای تغییر نظم جهانی/قسمت سوم

چهار کشور ایران، کره شمالى، چین و روسیه در صورتی که به شکل دسته جمعی از نظم جهانی فعلی خارج گردند، ممکن است در ایجاد نظم جهانی جدید موفق شوند اما نبود گروهی اساسی از کشورهای قدرتمند که بتوانند حول این چهار کشور جمع شوند، باعث می شود نظم جهانی…
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

چگونگی اتحاد رقبای آمریکا برای تغییر نظم جهانی/قسمت دوم

مسکو عامل اصلی اتحاد میان روسیه، کره شمالى، ایران و چین می باشد زیرا جنگ اوکراین به عنوان نقطه بی بازگشتی در تلاش پوتین علیه غرب بود و باعث شد پوتین فقط ملزم به نابودی اوکراین نشود بلکه متعهد به نابودی این نظم جهانی باشد. این موضوع به افزایش روابط…
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

چگونگی اتحاد رقبای آمریکا برای تغییر نظم جهانی/ قسمت اول

در تاریخ ۲ ژانویه روسیه حمله موشکی گسترده‌ای را به دو شهر کی‌یف و خارکیف اوکراین انجام داد. اما اهمیت این حمله در گستردگی آن نبود بلکه در سلاح‌های مورد استفاده بود. این عملیات با کمک تکنولوژی وارداتی از چین و موشک‌های ساخت کره شمالی و پهپادهایی ایرانی صورت گرفت.…
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

آیا واشنگتن با برنامه هسته‌ای عربستان موافقت خواهد کرد؟

سال گذشته، در کمتر از یک ماه قبل از حمله حماس، اسرائیل و عربستان سعودی در حال مذاکره برای توافق برای عادی‌سازی روابط بودند. پس از دهه‌ها روابط سرد، ارزش این صلح به طور قابل قبولی بالا بود. علاوه بر تضمین‌های امنیتی ایالات متحده و حداقل امتیازات اسرائیلی در مورد…
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

آیا اتحاد ضد ایرانی در خاورمیانه در حال ظهور است؟

وقتی ایران در ۱4آوریل بیش از ۳۰۰ موشک و هواپیما بدون سرنشین را به سمت اسرائیل هدایت کرد، اردن به جلوگیری از این حمله کمک کرد. گزارش‌های اولیه رسانه‌ها نشان می‌داد که چندین کشور عربی دیگر در دفاع از اسرائیل کمک کرده‌اند، تلاش‌هایی که بعداً تکذیب شد. با این وجود،…
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

محور تحولات؛ چگونه دشمنان آمریکا برای براندازی نظم جهانی متحد می شوند

در اوایل صبح ۲ ژانویه، نیرو‌های روسی حمله موشکی گسترده‌ای را به شهر‌های اوکراین کیف و خارکف آغاز کردند.یکی از دلایل قابل توجه بودن این حادثه، این بود که نشان می‌داد روسیه در مبارزه خود تنها نیست. حمله روسیه در آن روز با سلاح‌هایی مجهز به تکنولوژی از چین، موشک‌های…
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

چگونه تنش‌زدایی آمریکا و ایران امکان پذیر می‌شود؟

تهران با اینکه تعداد زیادی از سربازان خود را در منطقه از دست داده است همچنان مایل به ادامه دادن این سیاست است، حتی زمانی که منافع استراتژیک تهران به طور مستقیم در معرض خطر نیست. پیچیدگی و تنوع اقدامات ایران، عرصه را برای واشنگتن نیز پیچیده کرده است. در…
۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

عراق نیازمند نوع جدیدی از شراکت با آمریکاست

دو دهه پیش آمریکا به ملت عراق برای سرنگونی نظام دیکتاتوری صدام  و برقراری پایه های یک نظام سیاسی دموکراتیک در این کشور کمک کرد و این نظام سیاسی برای اولین بار امکان چشیدن طعم آزادی را به عراقی ها داد. از آن زمان روابط عراق و آمریکا دوره های…
۳۰ فروردین ۱۴۰۳

نظم آشوب ایران: چگونه جمهوری اسلامی در حال بازسازی خاورمیانه است

نظم و آشوب ایران: چگونه جمهوری اسلامی در حال بازسازی خاورمیانه است جنگ اسرائیل و حماس ( و احتمال اینکه آتش جنگ آن گسترده تر یا حتی به مرز انفجار برسد وجود دارد) تلاش قاطعانه سه رئیس جمهور ایالات متحده را برای تجمیع منابع آمریکایی و تمرکز بر خاورمیانه از…
۲۷ فروردین ۱۴۰۳

فقط خاورمیانه می‌تواند خاورمیانه را با ثبات کند

در هفته‌های ابتدایی سال ۲۰۲۴، زمانی که جنگ فاجعه‌بار در نوار غزه منطقه را شعله‌ور کرد، به نظر می‌رسید ثبات خاورمیانه بار دیگر در دستورکار سیاست خارجی ایالات متحده قرار بگیرد. در روزهای ابتدایی پس از عملیات ۷ اکتبر، دولت بایدن دو ناو هواپیمابر و یک زیردریایی هسته‌‌‌ای را به…
۲۵ فروردین ۱۴۰۳

جسارت انصارالله، نتیجه عملکرد آمریکا

هیچ‌یک از اقدامات آمریکا اعم از هشدارها، تشکیل ائتلاف، ره‌گیری محموله‌های تسلیحاتی و حتی حملات مستقیم نظامی، موجب توقف عملیات انصارالله نشده است. تأخیر آمریکا در پاسخ به حملات، موجب جسارت این گروه شده است. اینکه ایالات متحده و شرکای آن اکنون با واقعیتی مواجه شده اند که امیدوار بودند…
۲۳ بهمن ۱۴۰۲

بازی چین در جنگ غزه

«در حالی که ایالات متحده از طریق حمایت غیرقابل قبولش از اسرائیل، خود را نزد کشورهای جنوب جهانی بی‌اعتبار می‌کند، پکن واکنش خود به جنگ را طوری تنظیم کرده که با حمایت از راه‌حل دوکشوری، امتناع از محکومیت حماس و تلاش‌های نمادین برای حمایت از آتش‌بس، افکار عمومی در کشورهای…
۱۴ بهمن ۱۴۰۲

صلح فلسطین با اسرائیل، هنوز ممکن است

عملیات طوفان‌الاقصی گرچه به ویرانی غزه منجر شده ولی نشان شکست راهبردی است که اسرائیل از ۲۰۰۰ بدین سو برای مهار مقاومت در پیش گرفته بود و حاضر به پذیرش مسیر راه‌حل دوکشوری نبود. پیش از ورود به عرصه پیشنهاد راه‌حل برای بحران فلسطین باید «یک سیاست مستحکم برای مدیریت…
۹ بهمن ۱۴۰۲

خاندان مدیچی در خاورمیانه: امارات چگونه رشد و ظهور خود را پی‌ریزی کرد

در طول سالیان متمادی امارات متحده عربی بیشتر به دلیل رونق و رکود بازار املاک، زرق و برق مصرف‌گرایی دبی و منابع عظیم نفتی شهرت داشت. در دو دهه اخیر، شهرت امارات دستخوش تغییر چشمگیری شده است. در دوران رهبری محمد بن زاید، امارات متحد عربی میلیاردها دلار برای نوسازی…
۱۲ دی ۱۴۰۲

احیای رهبری فلسطین

خالد الگیندی، مدیر «برنامه فلسطین» در «اندیشکده خاورمیانه» طی یادداشتی مورخ ۲۷ آذر ۱۴۰۲ به بیان این نکته پرداخته که تا وقتی «روز بعد» جنگ، مولد یک نظم سیاسی جدید برای مردم فلسطین نباشد، بحران پایان نخواهد یافت. به نظر نویسنده، وقتی معنای «نابودی حماس» مشخص نیست، نمی‌توان «پایان بازی» را…
۲ دی ۱۴۰۲
user